Ateliere de mandale

Dintotdeauna am fost fascinată de modele, artă și frumusețe în toate formele și manifestările ei.

Mandalele sunt peste tot, putem să le găsim în structura ADN-ului nostru, în structura celulelor, în forma irisului, în natură – celulele copacilor, formele florilor sau în forma galaxiei, în creația umană acestea sunt un model găsit în multe religii și credințe umane.

Mandalele sunt o reprezentare a Universului, a tot ce a fost, este și va fi.

Am început în jurul anului 2012 să intru în contact cu aceste frumoase modele, la început prin a le colora, apoi prin a crea propriile mele modele, iar în 2014 am descoperit cartea scrisă de Ursula Irrgang, care a dezvoltat o metodă numită ”Mandale de lumină”, bazată pe codul lui Fibonaccii,care se crează prin folosirea unor calcule simple de matematică. Această ultimă metodă este una din preferatele mele, din cele descoperite până acum, pentru că mereu mă fascinează să observ cum modelul prinde viață cu fiecare nouă cifră și culoare adăugată și cum totul se conectează atât de simplu și frumos. Acest model este cunoscut și pentru capacitatea de a ne conecta la propria structură de ADN și de a ne ajută în propriul proces de vindecare.

Din 2016 am început să fac câteva ateliere unde îi introduceam pe cei prezenți în acest Univers magic al acestor modele, iar anul trecut, în 2018, în timpului stagiului meu de voluntariat din Cehia, am susținut patru ateliere de mandale. Acestea m-au ajutat să conștientizez propria plăcere de a susține astfel de ateliere, cât și să observ cu bucurie interesul și curiozitatea participanților de a crea mandale, iar acum înapoi acasă mă simt încrezătoare să dezvolt astfel de ateliere și aici.

Între timp, în 2022 am participat la un curs organizat de o persoană inițiată în tehnicile de realizare a Mandalelor de Lumină de însăși Ursula Irrgang, astfel acum pot sa-ți ofer chiar mai multe din această perspectivă, pentru că înțeleg și știu mai bine cum să abordez procesul de creare a unei Mandale de Lumină ca tu să poți obține cât mai mult din această metodă.

Voi stabili câteva date pentru viitoarele mele ateliere, dar până atunci dacă ești interesat/-ă, mă poți contacta.

1 thought on “Ateliere de mandale

  1. De abia aștept! 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close