Schite

Sufletul meu de artist se bucură când am ocazia să creez. Cât despre schițe acestea sunt o nouă pasiune pentru mine.

În 2018 am fost participantă în proiectul Achive, ca rezultat al acestui proiect un manual a fost scris, unde am făcut parte din echipa de desen decorativ. Sarcina noastră a fost să desenăm schițe reprezentative pentru diferite părți din acesta, și astfel câteva din desenele mele au fost publicate, mulțumită acestui proiect minunat, pentru care sunt recunoscătoare pentru toate darurile oferite. Poti vedea manualul aici.

După această realizare am început să caut mai multe informații despre cum să fac schițe și să fac mai multe desene, o parte din acestea au fost folosite în timpul proiectului SEV din Cehia, pentru materiale promoționale, precum insigne.

Altele le-am creat ca notițe, reprezentare grafică, a citirilor cu cardurile de îngeri realizate de Delia Mureșan.

Am creat și desene grafice pentru programul intitulat ”Prinde aripi – Atrage miracole în viața ta”. Program creat de una din bunele mele prietene, Andrada Bufnilă, mai multe despre aceasta și activitatea sa minunată puteți descoperi aici.

Simt să punctez că nu am studii în artă, astfel creațiile mele nu sunt perfecte, dar iubesc să creez și voi continua să o fac în felul meu cu drag, tot ce pot să fac e să sper că o să-ți placă, iar dacă ești interesat/-ă să colaborăm pentru unul din proiectele tale, sunt aici pentru tine.

Ești curios/-oasă să-mi vezi desenele? 🙂 Le poți descperi pe pagina mea de facebook, Hand Created, Heart Inspired, în albumul sketches.

Mulțumesc! ❤

1 thought on “Schite

  1. Mulțumesc Maria! Ajutorul tău a fost într-adevăr minunat! Programul ”Prinde Aripi-Atrage miracole în viața ta” a prins contur!

    Liked by 1 person

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close