Grup de descoperire de sine si imputernicire pentru tineri

Când eram copilă îmi amintesc că am descoperit în biblioteca mamei o cărticică care te iniția în bazele numerologiei și care pe mine la acea perioadă m-a fascinat. De atunci am devenit curioasă și dornică să descopăr mai multe despre natura umană, și astfel am ajuns să urmez facultatea de psihologie. De acolo orizonturile mi s-au deschis către și mai multe cărți, oameni, cursuri și experiențe care m-au ajutat să devin mai conștientă de mine și de viață.

Din 2009 am început să particip la diferite cursuri din contextul dezvoltării personale și al educației non formale. Cursuri care au declanșat în mine propria dorință de a face ceva asemănător pentru alți oameni, așa a luat viață ideea de a iniția acest grup.

în 2018, în timpul serviciului de voluntariat din Cehia, am avut ocazia să organizez întâlniri săptămânale pentru un grup de tinere. În cadrul acestor întâlniri am inițiat jocuri și activități de echipă, de încredere, de comunicare non-violentă, storytelling, iubire de sine, fericire, valori personale, puncte forte, conștientizarea emoțiilor și empatie.

Acestea sunt câteva din subiectele pe care-mi propun să le aduc în cadrul acestor întâlniri.

Ce să te aștepți de la aceste întâlniri?

  • experiență trăită prin joacă, artă și connexiune, înțeleasă prin reflexie și împărtășire;
  • să descoperi lucruri noi despre tine și astfel să dezvolți o idee mai clară și mai autentică asupra direcției pe care vrei să o urmezi;
  • să dezvolți încrederea și iubire de sine, autenticitatea, compasiunea și alte puteri interioare;
  • să înveți cum să te conectezi cu oamenii din jurul tău într-un mod empatic și autentic;
  • să capeți instrumente pe care să le poți folosi pe drumul tău oricând simți nevoia.

Instrumentele și exercițiile pe care le folosesc le-am dobândit în ultimii 10 ani, și își au rădăcinile în psihologie, spiritualitate, educație non-formală, eco-centrism și art terapie.

Dacă simți că un astfel de grup este pentru tine, contactează-mă și o dată ce grupul e format putem da startul întâlnirilor noastre. ❤

Grupul minim este de 4 participanți, maxim 8. Întâlnirile vor fi bilunare, a câte două ore per întâlnire, pe o perioadă de 7 luni.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close